Objekte Kulti

Ura e Tatzatit, Delvinë

Vlerësime 0

Ura e Tatzatit ndodhet në Vergo të Delvinës. Ura ishte e gjatë rreth 12 m dhe e gjerë 2 m.  Ajo evidentohet si monument i kategorisë së parë, e ndërtuar në vitet 1537-1570.

Me një arkitekturë interesante, me një hark qemeri prej 8 m të gjatë dhe 5 m të lartë. 

Gjithashtu me një mbulesë kalldrëmi që e mbante në funksionet e një ure me vlera historike dhe utilitare për kohën.

Book your vacations

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose