Objekte Kulti

Ujëvara e Sopotit

Vlerësime 0

Ujëvara e Sopotit është një destinacion natyror i bukur që ndodhet në jug të qytetit të Përmetit, mbi fshatin Stërmbec. Kjo ujëvarë është vendosur rrëzë malit Nemërçkë, i cili ka një lartësi prej 2485 metra mbi nivelin e detit.

Për të arritur te ujëvara, duhet të ndiqni një shteg që ju jep mundësinë të shijoni pamjet dhe bukurinë e natyrës së zonës. Shtegu ju ofron pamje të mahnitshme të malit Nemërçkë dhe gjithë cirkuitit akullnajor që e karakterizon atë. Në këtë udhëtim, ju do të përjetoni një aventurë tërheqëse dhe do të përjetoni harmoninë me mjedisin natyror.

Cirkuiti i ujëvarës ka një gjatësi prej 2 kilometrash dhe një gjerësi prej 600 metrash. Kjo e bën një destinacion të përshtatshëm për ata që janë të interesuar për ecje dhe eksplorim natyror. Përveç pamjeve të mrekullueshme, në fund të cirkuitit do të hasni vetë ujëvarën e Sopotit, një vend i freskët dhe i relaksuar ku mund të pushoni dhe të shijoni bukurinë e natyrës.

Ujëvara e Sopotit ju siguron një atmosferë të qetë dhe të pastër. Ky destinacion është ideal për udhëtarët, hikerët dhe të gjithë ata që duan të largohen nga qyteti dhe të përjetojnë bukurinë natyrore të zonës.

Top of Form

 

Book your vacations

Adresa

4CVV+M2V, Strëmbec, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose