Objekte Kulti

Porti i Himarës

Vlerësime 0

Himara  ka një port modest i cili ka qenë gjithmonë një port hyrës për turistët e huaj. Gjatë sezonit turistik fluksi me vizitorë mund të arrijë deri në 1600 turistë vendas e të huaj, të cilët lundrojnë me mjete detare si: katamaranëve të linjave të ndryshme e varka apo anije të tjera.

Llojet e mjeteve lundruese që bëjnë thirrje rregullisht në portin e vogël të Himarës për tu ankoruar janë anije me vela (41%), mjete lundruese (33%), anije me shpejtësi të lartë (8%) dhe anije pasagjerësh (8%).  

Gjatësia maksimale e anijeve të regjistruara për të hyrë në këtë port, është 41 metra.

Book your vacations

Adresa

4P2R+4J6, Himarë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose