Objekte Kulti

Mani i Shën Marenës

Vlerësime 0

Mani i Shën Marenës ndodhet në afërsi të fshatit Çezmë e Mokrës, në afërsi të manastirit e kishës me të njëjtin emër, në Pogradec.

Ai është një dru me moshë 130 vjeçar, me lartësi 10 m, me diametër të trungut 60 cm dhe me  kurorë të veçantë.

Mani mbart vlera shkencore biologjike, didaktike, kulturore e turistike.

Book your vacations

Adresa

VFWH+HM4, Zgallo, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose