Objekte Kulti

Manastiri i Shenjtë i Panagjisë, Vuno

Vlerësime 0

Manastiri i Shenjtë i Panagjisë ndodhet 48 m larg rrugës kryesore dhe 7.5 km larg bregdetit të Jalës.
Manastiri I është kushtuar Panaisë, që në greqishten mesjetare dhe moderne, është një nga titujt e Marisë, nënës së Jezusit.

Book your vacations

Adresa

Vlorë County, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose