Objekte Kulti

Kisha e Shën Vasilit

Vlerësime 0

Manastiri i Shën Vasilit ndodhet në një kodër në fshati Shën Vasil të Nivicës prej nga ka marrë dhe emrin. Më parë ka qenë qendër për murgj dhe ka patur një shkollë priftërinjsh dhe një bibliotekë të pasur me libra fetar. Prej saj ka mbetur vetëm një pjesë e vogël.

Kisha është e hapur për të gjitha ritet fetare, që zhvillojnë banorët e fshatit.

Book your vacations

Adresa

XX68+G9J, Shën Vasil, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose