Objekte Kulti

Kisha e Shën Spiridhonit, Dhërmi

Vlerësime 0

Kisha e "Shën Spiridhonit" në Dhërmi, ose siç njihet ndryshe kisha me orë, është një ndër kryesoret në të gjithë Krahinës e Himarës.

Nga koha e Luftës së Dytë Botërore, në raport me atë që është sot mund të thuhet se ka pësuar një ndryshim rrënjësor.

Shumë ndërtime u realizuan rreth Kishës së Shën Spiridhonit veçanerisht gjatë viteve të tranzicionit, por që duhet thënë se nuk arritën tja zbehnin bukurinë dhe hijeshinë kësaj Ajo mbahet si për bukurinë e rrallë dhe hijeshinë e veçantë në të gjithë bregdetin jugor.

 Book your vacations

Adresa

5J3R+H44, Dhërmi, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose