Objekte Kulti

Kisha e Shën Pjetrit, Vuno

Vlerësime 0

Kisha e Shën Pjetrit është një nga kishat ortodokse shqiptare dhe ndodhet në fshatin Vuno.

Ajo ndodhet pranë rrugës SH8, 40 m larg Vila Milo. Shën Pjetri, prej nga i cili merr emrin edhe kisha, ishte një nga dymbëdhjetë Apostujt e Jezu Krishtit dhe një nga udhëheqësit e parë të kishës së hershme.

Book your vacations

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose