Objekte Kulti

Kisha e Shën Kollit, Kudhës

Vlerësime 0

Kisha e Shën Kollit ndodhet në fshatin Kudhës pranë Borshit. Ajo është 1.4 km larg nga rruga nacionale dhe 11.4 km larg nga Kalaja e Borshit.

Kisha feston çdo datë 6 dhjetor ditën e shpalljes së shenjtit Shën Nikolla, sigurisht edhe për të gjithë besimtarët që mbajnë të njëjtin emër.

Book your vacations

Adresa

3RV6+VRW, Kudhës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose