Objekte Kulti

Kisha e Shën Janit, Delvinë

Vlerësime 0

Kisha e Shën Janit është një monument i trashëgimisë kulturore në Blerimas, të Delvinës. Ky monument është i llojit "Arkitekturë", i miratuar në prill të vitit 2002. Tipologjia e saj është Kishë Bazilikë, e ndërtuar në shek.X.

Kisha i është nënshtruar restaurimit duke përfshirë punime në restaurimin dhe konsolidimin e muraturës, të kalldrëmit dhe sistemimin e terrenit. Kisha ka rëndësi kulturore dhe shpirtërore për besimtarët e zonës dhe jo vetëm.

Book your vacations

Adresa

Delvine bus station, SH78, Delvinë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose