Objekte Kulti

Kisha e Shën Gjerasimit, Dhërmi

Vlerësime 0

Kisha e Shën Gjerasimit ndodhet rreth 450 m larg rrugës kryesore, dhe 800 m larg bregdetit të Dhërmiut. Kisha është rikonstruktuar ne vitin 2017 dhe i dedikohet Shën Gjerasimit. Ai njihej si shenjtori mbrojtës i ishullit të Kefalonisë në Greqi.

Book your vacations

Adresa

Rruga Megali Hora, Kondaqi (Dhermi), Gjilek

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose