Objekte Kulti

Kisha e Shën Dhimitrit, Vuno

Vlerësime 0

Kisha e Shën Dhimitrit në Vuno është rreth 17 m larg rrugës kryesore.

Ajo mban emrin e një prej shenjtorëve më të njohur të kishës ortodokose dhe feston çdo 26 Tetor.

Book your vacations

Adresa

4MRV+6V3, Vuno, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose