Objekte Kulti

Kisha e Shën Periklis Himarë

Vlerësime 0

Kisha e Shën Periklis ndodhet shumë afër me rrugën kryesore, Himarë-Vuno.

Ajo ka një sipërfaqe të vogël dhe është 2 km larg qendrës së Himarës dhe 550 m larg fshatit të Himarës.

Ndërsa distanca e saj nga fshati Vuno është 8.5 km

Book your vacations

Adresa

4P7P+XR6, Himarë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose