Objekte Kulti

Kisha e Johan Theollogut, Dhërmi

Vlerësime 0

Kisha e Johan Theollogut ndodhet në rrëzë të kodrës së Dhërmiut, rreth 500 m larg rrugës kryesore.

Kisha është një ndërtesë njëkatëshe, e ndërtuar e gjitha me gurë. Ajo është rikonstruktuar në vitin 2017 dhe ka një sipërfaqe të vogël, rreth 20 m katrore.

Book your vacations

Adresa

5J3R+G8C, Dhërmi, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose