Objekte Kulti

Kanioni i Llëngës, Pogradec

Vlerësime 0

Kanioni i Llëngës ndodhet në afërsi të fshatit Llëngë, në zonën e Mokrës, Pogradec.

Kanioni emërtohet ndryshe si Gryka e Gurit. Pamja e tij të mahnit me bukurinë natyrore, me historinë dhe kulturën që mbart kjo zonë me potenciale dhe mundësi të mëdha për turizmin malor.

Kanioni është me gjatësi 1 km dhe me gjerësi 15-20 m.

Ai përbën një formë të rrallë e të bukur të relievit, me shpate vertikale dhe me lartësi 50-60 m.

Kanioni mbetet një destinacion për të gjithë ata vizitorë që janë dashamirës të natyrës dhe kanë dëshirë për të përjetuar aventuara të bukura.

 

 

Book your vacations

Adresa

Kanioni i Llëngës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose