Objekte Kulti

Fragmenti i Shkëputjes Tektonike të Grabenit, të Ohrit

Vlerësime 0

Fragmenti i shkëputjes tektonike të grabenit të Ohrit ndodhet në afërsi të Pogradecit dhe të rrugës këmbësore për në Mokër.

Ky fragment përbën një shkëputje normale dhe të dukshme të kontaktit tektonik midis gëlqerorëve dhe molasës në buzën perëndimore të grabenit të Ohrit.

Ka vlera shkencore, didaktike, kulturore e turistike.

Book your vacations

Adresa

Ohrid, North Macedonia

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose