Objekte Kulti

Banesa e Beqo Zenunit, Konispol

Vlerësime 0

Banesa e Beqo Zenunit është një monument i trashëgimisë kulturore, në Konispol. Kjo banesë i është nënshtruar restaurimit dhe konsolidimit të saj.                           

Ndërhyrjet ndikojnë drejtpërsëdrejti në ruajtjen dhe mbrojtjen e këtij monumenti por edhe të trashëgimisë kulturore e historike, që mbart kjo banesë.

Book your vacations

Adresa

M55M+VJ4, Konispol, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose