Muze

Pedonalja Murat Toptani, Tiranë

Vlerësime 0

Pedonalja Murat Toptani u përurua si pedonale në tetor të vitit 2011. Restaurimi dhe rehabilitimi i saj u mundësuan me ndihmën e fondeve të Bashkimit Evropian. Pedonalja përshkon disa objekte monumentale që e bëjnë atë mjaft historike si:  Kalanë e Tiranës, Selinë e Akademisë së Shkencave, Bibliotekën e vjetër Kombëtare, Ndërtesën e Ish të Përndjekurve Politikë, e deri tek Ura e Tabakëve. Shëtitorja në Pedonale është e frekuentuar në çdo orë të ditës. Pedonalja Murat Toptani mund të konsiderohet si një galeri natyrore, muzeale dhe historike e kryeqytetit.

Book your vacations

Adresa

Shëtitorja Murat Toptani, Njësia Bashkiake Nr. 2, Tirana

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose