Muze

Ish Reparti Ushtarak, Trebeshinë

Vlerësime 0

Reparti ushtarak i ndërlidhjes në Trebeshinë është një ndër ndërtesat e përmendura që u ndërtua rreth viteve 70- të në majë të malit Trebeshinë, në lartësinë 1850 metra. Përveç funksionit ushtarak, reparti ka operuar si një pikë strategjike e ndërlidhjes për shkak të vendndodhjes së tij të lartë, që ofron një pamje panoramike të jugut të Shqipërisë, e cila shkëlqen dhe mbetet e mahnitshme për çdo vizitor.

Edhe pse në gjendje të përmirërohet, ky repart mund të kthehet në një destinacion tërheqës për ata që janë të apasionuar për natyrën dhe turizmin e natyrshëm.

Book your vacations

Adresa

Podgoran, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose