Bar

R C Coffee & More

Vlerësime 0

R C Coffee & More me vendodhje në një nga qytetit më të bukura të Shqipërisë, Gjirokastër.

Eshtë një biznes familjarë ku ju mund të shijoni një shumëllojshmëri pijesh, duke fillluar nga kafja dhe deri te pijet e freskëta.

R C Coffee & More me një ambient të ngrohtë dhe komod ka në menut e tyre edhe ushqime të freskëta.

Ju Mirëpresim.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

34JQ+FMV, Gjirokastër, Albania

Çfarë ju orfon prona

Vaktet
  • Mëngjesi
  • Dreka
  • Darka
  • Pije
Mundësi
  • WIFI falas
  • Shërben alkool
  • Bufe

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose