Bar

Arvi Cafe

Vlerësime 0

Arvi Cafe është një kafene moderne dhe e mrekullueshme që ndodhet në qendër të fshatit Lukovë, në rrugën nacionale Sarandë- Himarë. Arvi Cafe ofron ambiente të përshtatshme dhe të bukura për të kaluar kohë me miqtë, familjen apo vetëm të relaksohesh në maksimum.

Kafeja është e pranishme në një ndërtesë të re dhe ka një dizajn tërheqës dhe të modernizuar. Hapësira e brendshme është shumë e rehatshme dhe e ndriçuar natyrshëm, falë dritares së madhe që ngjan drejt rrugës. Hapsiara e jashtme është vërtetë një Oaz, mes lulesh të pafunda të sistemuara në mënyrën më të veçantë dhe si askund tjetër. Ku mund të qëndrosh dhe orë të tëra duke shijuar kafan apo mëngjesin special, i gatuar sipas traditës së fshatit apo zonës, vetëm me ushqime BIO.

Menuja e ofruar nga Arvi Cafe është shumë e gjerë dhe e shëndetshme. Ata përgatisin kafe të pjekura me shije të ndryshme, nëpërmjet teknologjisë së fundit. Cafè Arvi ka krijuar klientelën më të mirë të njerëzve që njohin dhe që duan të shijojnë kafen. Pronari i Cave Arvi njihet në Jug si barmeni, më merakli dhe më i miri. Ka një gamë të gjërë të kafeve, çajrave me çmime të përballueshme për klientët. Ata gjithashtu ofrojnë ushqim të shijshëm dhe shëndetshëm BIO vetëm për mëngjes.

Pronari i Arvi Cafe është shumë miqësor dhe i shërben klientëve me një buzëqeshje. Ata janë gjithmonë gati për të ofruar këshilla dhe rekomandime për produkte që mund të doni të provoni.

Ambientet e kafenes janë të përshtatshme për të qënë një vend i përshtatshëm për takimet e punës, mbledhjet sociale ose thjesht për të relaksuar dhe shijuar një çast të qetë me veten. Cafe Arvi ofron edhe internet të shpejtë dhe të sigurt për të siguruar që klientët të jenë të lidhur duke punuar, pushuar ose të komunikojnë në media sociale.

Përvoja në Arvi Cafe është gjithmonë e mrekullueshme dhe e kënaqshme.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Lukovë 9713, Albania

Çfarë ju ofron prona

Vaktet
  • Mëngjesi
  • Brunch
  • Pije
Mundësi
  • WIFI falas

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose