Bar

Bar Cafe Kotoni

Vlerësime 0

E vendosur në Pazarin e Gjirokastrës, Bar Cafe Kotoni ofron një shumëllojshmëri pijesh dhe një ambient të këndshëm për të kaluar një pasdite të bukur.

Bari shërben shpesh si staction pushimi për turistat të cilët vizitojnë qytetin e bukur të Gjirokastres.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

34FQ+M85, Rruga Ismail Kadare, Gjirokaster, Albania

Çfarë ju ofron prona

Vaktet
  • Pije

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose