Artizanat

Unique Art

Vlerësime 0

Unique Art është një qendër artizanale në Berat, specializuar në gdhendjen e drurit dhe pirografinë. Me përvojë që fillon që nga viti 2003, ata kanë krijuar një emër të respektuar për veprat e tyre të artizanatit.

Krijimet e Unique Art janë një bashkim i aftësisë dhe pasionit për artin. Përmes gdhendjes së drurit dhe pirografisë, ata krijojnë vepra të mrekullueshme të vlerësuara për detajet e tyre të shkëlqyera.

Në dyqanin e tyre, ofrojnë një gamë të gjerë të produkteve artizanale, duke filluar nga orat e gdhendura në dru, reklamat për biznese, varesat e çelësave, dhe shumë të tjera. Çdo produkt është punuar me kujdes dhe dashuri, duke reflektuar një nivel të lartë të aftësisë artizanale dhe kreativitetit.

Mirëseardhja në Unique Art është një udhëtim në botën e artit dhe artizanatit, ku vizitorët mund të shijojnë dhe të vlerësojnë punën e dorës.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Mangalem, Berat 5001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose