Institucione Arsimore

Shkolla 9-vjeçare Lukovë

Vlerësime 0

Shkolla 9-vjeçare Lukovë me një staf të kualifikuar për vite të tëra ka arsimuar nxënës me vlera të larta.

Shkolla 9-vjeçare Lukove ka përgatitur fëmijët deri në klasën e 9-të për të kaluar më pas në gjimnaz.

Shkolla 9-të vjeçare Lukove ndodhet midis Himarës dhe Sarandës dy nga qytetet më të bukura të Jugut.

Kontakto

Adresa

XWR8+J58, Lukovë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose