Muze

Selia e Presidencës, Tiranë

Vlerësime 0

Selia e Presidencës është një monument i trashëgimisë kulturore në Tiranë. Ky monument është i llojit "Arkitekturë", i miratuar në mars të vitit 2007. Tipologjia e saj është allat, ndërtim i shek.XX. Themelet për ndërtimin e saj u hodhën në vitin 1959.

Godina është jashtëzakonisht konvencionale me ornamente të ekzagjeruar. Volumi i madh i ndërtesës thyhet nga ritmi vertikal i kolonave masive të kryera përpara dhe larg njëra-tjetrës dhe bordurave të futura të dritareve. Godina është ndërtuar larg buzës së rrugës duke i dhënë një karakter të veçantë që thekson rëndësinë e saj.

Book your vacations

Adresa

1000, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose