Muze

Shtëpia e Konferencës së Pezës, Tiranë

Vlerësime 0

Shtëpia e Konferencës së Pezës ndodhet në Pezë të madhe, në Tiranë. Në shtator të vitit 1942  u themelua organizata e Frontit Nacionalçlirimtar, në të cilën do të bashkoheshin e do të organizoheshin pa dallim, të gjithë patriotët shqiptarë. Konferenca zgjodhi Këshillin e Përgjithshëm Nacionalçlirimtar dhe miratoi platformën politike dhe organizative të Frontit e të Luftës Nacional Çlirimtare.

Book your vacations

Adresa

Peza Conference House Museum, Rruga Kavajes, Lagjja e Re (Pezë-Helmësi)

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose