Ferm Agro

OKO Farm

Restoranti tradicional i OKO Farm është një destinacion i preferuar për gurmetë dhe të apasionuarit e ushqimit, vetëm 300 metra larg daljes së autostradës në Mullet, Tirane. Ambienti i restorantit është i mrekullueshëm, i rrethuar nga pamje natyrore dhe një atmosferë e qetë. Vizitorët shijojnë kuzhinën t
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Ferm Agro

Agroturizëm Ndryshe

Agroturizëm Ndryshe është një restorant i qetë dhe i bukur, vetëm 6.6 kilometra larg Tiranes. Ky vend nuk është thjesht një restorant, por një iniciativë për të ndihmuar komunitetin në mënyra të ndryshme. Çdo fundjavë, Agroturizëm Ndryshe shpërndan 2000 vakte ushqimore për ata që kan&eu
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Ferm Agro

Kantina e Veres Librazhd

Kantina e Verës Librazhd, themeluar në vitin 1960, ka luajtur një rol të rëndësishëm në industrinë e verës në Shqipëri. Me një kapacitet përpunimi prej 1000 tonësh rrush në sezon, ajo përdorte teknologjinë e importuar nga ish-Bashkimi Sovjetik. Rrushi sigurohej kryesisht nga Librazhdi dhe pjesërisht n
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.