CATEGORY_454

Agjencia Gabriel Tour

Agjencia Gabriel Tour, e themeluar në vitin 2014, është unike dhe e larmishme në tregun e turizmit. Pavarësisht se është e re, ajo ka synime të qarta për sukses. Fokusi kryesor është turizmi fetar dhe aventuror në Alpet Shqiptare.Turizmi fetar përfshin elemente kulturore, historike, sociale dhe arkeologjike, duke ofruar një p&eu
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.