CATEGORY_454

Agjencia Gabriel Tour

Vlerësime 0

Agjencia Gabriel Tour, e themeluar në vitin 2014, është unike dhe e larmishme në tregun e turizmit. Pavarësisht se është e re, ajo ka synime të qarta për sukses. Fokusi kryesor është turizmi fetar dhe aventuror në Alpet Shqiptare.
Turizmi fetar përfshin elemente kulturore, historike, sociale dhe arkeologjike, duke ofruar një përvojë të pasur për vizitorët. Ky sektor është i popullarizuar në Shqipëri dhe ndërkombëtarisht. Turizmi i aventurës në Alpet Shqiptare tërheq turistë për bukuritë natyrore të zonës.
Identifikimi dhe krahasimi i komponentëve turistike me konkurrentët janë thelbësore për suksesin në këtë industri. Cilësia dhe sasia e këtyre komponentëve janë faktorë kritikë.
Turistët luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin ekonomik dhe social të qytetit të Shkodrës. Agjentët Turistik të Udhëtimit shërbejnë si ndërmjetës, duke ofruar jo vetëm shitje biletash, por edhe produkte dhe shërbime cilësore, krijimin e një mjedisi të këndshëm dhe organizimin e aktiviteteve të ndryshme. Këto veçori dhe risitë e shërbimit janë ato që bëjnë diferencën në një treg kompleks si ai i turizmit.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Bulevardi Skënderbeu 4, Shkodër 4001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose