Taxi

Taxi Lux Albania

Vlerësime 0

Kompania ‘Taxi Lux Albania’ me ju dhe për ju, vjen në treg në dispozicionin tuaj NonStop 24 orë me një flotë të tërë makinash të reja, me shërbime tepër cilësore dhe me çmimet më të arsyeshme në treg, bashkë me oferta për ditë festash dhe fundjava të ndryshme, duke përfshirë udhëtimet vajtje-ardhje.

PËRSE NE?

Kompania jonë operon në treg që nga viti 2010 me një gamë të pasur makinash nga viti në vit, duke u modernizuar dhe duke ofruar shërbime shumë më cilësore dhe garanci të lartë në udhëtimin e klientëve, me një staf taksistësh konkurent në treg dhe të kulturuar, nën përkujdesjen e themeluesit të këtij biznesi të suksesshëm, që me eksperiencën e tij e ngriti emrin e kompanisë “LUX” në nivelet më të larta të shërmbimit TAXI .

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Luis Jansin Henkard, Tirana, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose