Policia

Stacioni i Policisë, Palasë

Stacioni i Policisë është përgjegjës për zbatimin e ligjit dhe rruajten e mbarëvajtjen e rregullit publik ne zonën e Palasës. Me një shërbim profesional dhe aktiv gjatë gjithë vitit, Palasa është transformuar në një nga zonat më të sigurta të bregdetit Shqiptar. Stacioni i policisë ndodhet rr

Policia

Posta e Policise Kufitare Borsh

Shërbim 24 orë gjatë gjitë vitit në rruajte të zonës kufitare dhe vijës bregdetare. Gjatë sezonit të verës kjo forcë kalon gjithashtu në mbështetje të rendit për mirëvajtjen dhe rruajtjen e qetësisë publike dhe sigurimit të të gjithë vizitorëve dhe turistëve në Borsh. Post