Blog

Shqipëria promovohet në aeroportin ndërkombëtar Barajas të Madridit!

01 Mar 2023

Aeroporti Barajas i Madridit është aeroporti kryesor ndërkombëtar që i shërben kryeqytetit Spanjoll, ku operojnë pothuajse mbi 100 linja ajrore ndërkombëtare.

Ai është një nga pesë aeroportet më të mëdhenj në Europë. Shumë shërbime të ndryshme mund të gjenden brenda aeroportit, një nga këto shërbime që ka aeroporti i Madritit është hapësira ​​e përhershme komerciale e rezervuar për ekspozimin e promovimeve të ndryshme.

Në secilin prej mjediseve në të cilat është i pranishëm, Barajas kërkon t'i zhvillojë ato me një vizion inovativ dhe ambicioz për ta kthyer çdo hapësirë në një pikë referimi për komunikimin, ndikimin dhe rritjen urbane.

Sot me krenari mund të themi që ky aeroport ka vlerësuar dhe i ka dhënë një dukueshmëri të madhe promovimit të turizmit dhe natyrës së bukur të Shqipërisë.

Book your vacations