Objekte kulti

Plazhi Mentor K, Ksamil

Vlerësime 0

Pas kalimit të “Pemës së Thatë”, i vendosur në bregun më të bukur, ndodhet plazhi Mentor K.

Gjatë viteve të fundit një trend i ri ka nisur në Ksamil. Turistët marrin iniciativën për të zbuluar plazhe të reja duke i emërtuar ato. Plazhi Mentor K, është një plazh që është bërë i njohur kohët e fundit.

Ai është një plazh i mahnitshëm dhe i pa eksploruar ende nga njerëzit.

 

Kontakto

Adresa

Unnamed Road, Ksamil, PXVH+V2Q, Ksamil, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose