Natyrë

Syri i Sheganit

Vlerësime 0

Syri i Sheganit ndodhet pranë fshatit Kosan, në Malësinë e Madhe, afër kufirit lindor të Shkodrës. Ai është një burim i madh karstik, që del vertikalisht në çarjet tektoniko-karstike dhe lidhet me dy burime të tjera të këtij lloji. Burimi është në një lartësi prej 6 m, mbi nivelin e detit. Uji i burimit është i pastër dhe i ftohtë, si të rrjedhë nga Alpet Perëndimore Shqiptare.

Book your vacations

Adresa

Syri i Sheganit, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose