Natyrë

Plazhi i Divjakës

Vlerësime 0

Plazhi i Divjakës shtrihet në një distancë prej 15 kilometrash, duke ofruar një rërë të bardhë të pasur dhe të kufizuar nga një pyll i dendur me pisha. Divjaka është një destinacion i pëlqyer nga mijëra pushues, të cilët vijnë për të shijuar pamjet e paharrueshme bregdetare dhe klimën e favorshme.

Deti pranë plazhit të Divjakës është i cekët dhe i shkëlqyer, bërë kështu që të jetë ideal për pushime familjare dhe për fëmijë të vegjël. Pylli me pisha i Divjakës, që mbulon një sipërfaqe prej 1100 hektarësh, prej të cilave 700 janë pjesë e Parkut Kombëtar që daton që nga viti 1966, e  kthen këtë zonë në një  bukuri natyrore dhe biodiversiteti.

Plazhi i Divjakës ofron një gamë të gjerë aktivitetesh, duke përfshirë sporte ujore, eksplorim eko-turistik, dhe vëzhgim të zogjve. Shumë nga vizitorët e zgjedhin këtë destinacion për rërën kurative dhe për faktin se është një ndër plazhet me më shumë jod.

Book your vacations

Adresa

XF9F+GC9, Divjakë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose