Natyrë

Mrizi i Pleshtit, Bogë

Vlerësime 0

Mrizi i Pleshtit ndodhet në fshatin Bogë, në lartësinë100 m mbi nivelin e detit. Është dru ahu 250 vjeçar, me lartësi 25 m dhe me diametër të trungut 1.5 m. Për të vizituar Mrizin e Pleshtit ndiqet rruga rurale Koplik-Bogë.

Book your vacations

Adresa

Bogë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose