Natyrë

Liqenet e Kollagjeshit

Vlerësime 0

Liqenet e Kollagjeshit, si një perla e fshehur pranë nesh, janë një destinacion natyror i mrekullueshëm që shtrihen sipër fshatit Vakumone. Ky vend i veçantë është një pasqyrë e pasurisë natyrore dhe një ndër pikat më të bukura të peizazhit shqiptar.

Kollagjeshi njihet për liqenet e tij të çuditshëm, të cilat ofrojnë një pamje të mrekullueshme dhe një ambient të qetë dhe relaksues. Liqenet janë të shpërndarë në një terren të bukur malor dhe janë pjesë e një peizazhi të pasur me pyje, kodra dhe fauna autoktone.

Liqenet e Kollagjeshit shkëlqejnë për shkak të ujërave të pastërta, duke sjellë një atmosferë të veçantë dhe të freskët. Vizitorët kanë mundësinë të shijojnë bukurinë natyrore dhe të bëjnë një udhëtim tërheqës për të ndjekur shtigje natyrore rreth tyre.

Book your vacations

Adresa

738Q+MGQ, Cerujë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose