Natyrë

Liqeni i Rrovës

Vlerësime 0

Liqeni i Rovës ndodhet midis Petrelës dhe Baldushkut, pikërisht buzë rrugës që i lidh këto dy zona. Buzë liqenit, mbi një nga kodrat që e rrethojnë atë shtrihet fshati Rov.

Liqeni i Rovës mbetet një destinacion që mund të vizitohet në fundjavë, për bukurinë e natyrës që e rrethon, për ajrin e pastër, për ecje dhe për të eksploruar një mori shtigjesh. Është një zonë ku dashamirësit e natyrës mund të gjejnë kënaqësi e paqe.

Book your vacations

Adresa

Liqeni Rrovës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose