Natyrë

Rrapi i Kranës

Vlerësime 0

Rrapi i Kranës ndodhet pranë Priskës së Madhe, në afërsi të Honit të Gjyshit dhe burimit me të njëjtin emër. Rrapi ka një moshë 300 vjeçare dhe me një lartësi prej 18 m. Ai ndodhet në rrugën e lashtë të Arbrit që lidhte pjesën perëndimore të vendit me Dibrën. Thuhet se: nën hijen e tij çlodheshin udhëtarët e lodhur nga rrugët e largëta. Në ujërat e Kranës janë ndërtuar edhe disa ambiente për rritjen artificiale të troftës. Rrapi i Kranës mbetet për tu vizituar nga vlerat turistike e historike që ka si monument.

Book your vacations

Adresa

8W9P+RMR, Tirana, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose