Natyrë

Fortesa e Kelmendit

Vlerësime 0

Fortesa e Kelmendit ndodhet afër fshatit Nikc, të Këlmendit, në lartësinë 550 m mbi nivelin e detit. Ky gur gëlqeror qe ngjahason me nje kala natyrore, eshte  e formuar nga era e karstit, me gjerësi rreth 20 m, me lartësi 15-18 m dhe me sipërfaqe disa qindra m2. Për të vizituar Fortesën e Kelmendit ndiqet rruga rurale, Koplik-Tamarë-Nikc.

Book your vacations

Adresa

FP35+W6Q, Nikç, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose