Natyrë

Pisha e Dardhës

Vlerësime 0

Pisha e Dardhës gjendet rreth 450 m mbi nivelin e detit, në varrezat e fshatit Dardhë, Blerim. Ajo është pishë e zezë, me lartësi 25 - 30 m, me diametër të trungut mbi 250 cm, me perimetër mbi 750 cm dhe me moshë mbi 100 vjet. Kjo pishë ka vlera shkencore biologjike, didaktike, estetike dhe fetare. Pisha e Dardhës për tu vizituar ndiqet rruga rurale Fushë Arrëz - Dardhë, rreth 30 km.

Book your vacations

Adresa

Dardhe, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose