Natyrë

Bjeshkët e Kunorës Dardhë

Vlerësime 0

Bjeshkët e Kunor Dardhës njihen si bjeshkët me siperfaqen më të madhe të pyjeve në Bashkinë Fushë Arrëz.

Ato shtrihen në njësitë administrative të Kryeziut, Iballës, Blerimit dhe Firzës. Pika më e lartë e këtyre bjeshkëve është Kunora e Dardhës 1581,6 metër mbi nivelin e detit.

Kjo zonë është njohur gjithmonë për pasurinë e saj drusore dhe stanet e shumta, ku fermerët e zonave përreth e zhfrytëzojnë për të kaluar muajt e nxehtë të Verës. Një ndër pikat kryesore për zhvendosjen në stane është ajo e Lavër Dardhës.

Book your vacations

Adresa

Dardhe, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose