Klinikat Dentare

Himara Dental Clinic

Vlerësime 0

Himara krenohet me Himara Dental Clinic. Nga kjo verë kushdo kërkon një shërbim me profesionalizëm cilësor dental në qytetin turistik mund ta gjejë në unazën e vogël të qytetit rreth 50 metra larg godinës së bashkisë Himare dhe 50 metra larg shkollës 9- vjeçare Pano Nikolla Meniko.

Për më shumë të dhëna rreth shërbimeve që ofron Himara Dental Clinic na ndiqni më poshtë:

Klinika jonë e cila ofron shërbime në të gjitha llojet e disiplinave në fushën dentare, e përfaqësuar nga dy doktorë te specializuar në fusha të ndryshme të dentistris.

1-      DR- Irini Merkuri

2-      DR- Kostandin Mihali

Ofron standarte bashkëkohore në çdo shërbim deri në detaje, duke filluar nga ambienti, aparaturat, sterilizimi, profesionalizmi I stafit, shërbimi dhe mikëprtja.

Shërbimet që ne ofrojmë:

1-      Terapi

2-      Kirurgji

3-      Protetike

4-      Dentistri estetike

5-      Ortodonci

6-      Implatologji.

 

Orari I punës E Hënë- E Premte:

9:00-18:00.

Orari I punës ditën E Shtunë:

8:00-14:00.

E Diela pushim.

Kontakto

Adresa

Rruga Jorgji Bollano 55 Lagja Spile, Qyteti, Himarë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose