Transport detar

Anija Pashaj Vip

Vlerësime 0

Anija Pashaj Vip është një nga anijet më të mëdha dhe të bukura turistike në Sarandë, me kapacitet për 280 persona, gjatësi 30 metra dhe gjerësi 7.4 metra. Anija ka një bar, pizeri, restorant, dy kuverta dhe dizajn të veçantë. Ajo ofron udhëtime turistike dhe aktivitete të ndryshme, duke përfshirë udhëtim me skaf për një pagesë shtesë.
Itinerari:
•    Nisja: Saranda
•    Ndalesa 1: Krorez (plazh, bar dhe restorant)
•    Ndalesa 2: Gjiri i Kakomese (foto)
•    Ndalesa 3: Akuarium (foto)
•    Ndalesa 4: Kepi i Qefalit (foto)
•    Ndalesa 5: Plazhi i Ushtarit (foto)
•    Kthimi: Saranda
Çmimet:
•    25 Euro/person
•    40 Euro/person me ushqim dhe 2 pije
•    13 Euro për fëmijët 6-12 vjeç
•    Falas për fëmijët 0-5.9 vjeç
Përfshihet në çmim:
•    Bileta e udhëtimit me anije
•    1 pije (ose ushqimi dhe 2 pije për biletën e plotë)
•    Taksat portuale
Nuk përfshihet në çmim:
•    Ushqimet dhe pijet nga restoranti dhe bari i anijes
•    Shezlonet në plazh
•    Udhëtimi ekstra me gomone të shpejtë
Rezervimi dhe Kontakti:
•    Rezervoni online ose kontaktoni në:
o    Tel/Whatsapp: +355684034144, +355682407915
o    Email: [email protected]
o    Web: www.boatripalbania.com
Pagesa dhe Anullimi:
•    Pagesa kryhet kur imbarkoheni (Cash në Lek ose Euro)
•    Anullim pa penalitet nëse njoftoni 24 orë përpara
Sugjerime:
•    Bëhuni në anije 20 minuta para nisjes
•    Mos blini bileta nga stendat anës rrugës për të shmangur mashtrimet

 

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Shëtitorja Naim Frashëri, Saranda, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose