Supermarket

Supermarketi HALO

Vlerësime 0

Supermarketi HALO është një qendër blerjesh e organizuar në dy kate për të plotësuar të gjitha nevojat e klientëve. Në katin e parë, ofrohet një gamë e gjerë e produkteve ushqimore, nga fruta dhe perime të freskëta deri te artikuj pastrimi dhe kozmetikë. Seksioni i ushqimit ofron një zgjedhje të pasur të produkteve të cilësisë së lartë, duke përfshirë artikuj lokale dhe të importuar.

Në katin e dytë, klientët mund të gjejnë një gamë të gjerë të artikujve jo ushqimorë, duke filluar nga enë gatimi dhe pajisje shtëpiake, deri te çarçafët e krevateve dhe peshqirët e kuzhinës. Seksioni jo ushqimor ofron zgjedhje të larmishme të produkteve për shtëpinë dhe jetën e përditshme, duke i dhënë klientëve mundësinë të blejnë të gjitha nevojat e tyre në një vend të vetëm.

Një avantazh kryesor i supermarketit HALO është parkimi falas në rrugë, duke e bërë më të lehtë për klientët të arrijnë dhe të blenë pa shqetësime për vendosjen e makinës së tyre. Përmbledhtazi, supermarketi HALO ofron një përvojë blerjesh të kompletuar dhe të përshtatshme në një ambient të këndshëm për blerjet.

Book your vacations

Adresa

Idriz Alidhima, Sarandë 9701, Albania

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose