Supermarket

Supermarket BENI, Borsh

Vlerësime 0

Në Supermarket Beni, me vendodhje më pak se një minutë larg nga plazhi i Borshit, klientët mund të gjejnë cdo artikull që dëshirojnë. Një shumëllojshmëri produktesh, çmimesh të arsyeshme dhe cilësi të garantuar. Kërkesat e secilit klient mund të plotësohen në këtë supermarket.

Nëse doni shpenzoni pak e të merrni produkte cilësorë atëherë Supermarket Beni është vendi i duhur. Aty gjeni jo vetëm artikuj ushqimorë të freskët, por dhe pije nga më të ndryshmet, lojra të shumta apo aksesorë për tu përdorur në plazh, apo çdo gjë tjetër mund t'ju nevojitet. 

Të gjitha produktet janë të freskëta dhe të kontrolluara brenda afateve të skadencës!

Tek Supermarket Beni, do të gjeni gjithçka që ju duhet gjatë pushimeve tuaja e jo vetëm!

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Plazhit, Borsh, Albania

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose