Natyrë

Ura e Zotos, Vithkuq

Vlerësime 0

Ura e Zotos ndodhet në hyrje të Vithkuqit, rreth 300 m larg tij. Ura është një monument i trashëgimisë kulturore, i llojit "Arkitekturë", i miratuar në nëntor të vitit 1984. Tipologjia e saj është urë, e ndërtuar në shek.XIX. Ajo është me gjatësi 30 m, gjerësi 3 m dhe ka një qemer me lartësi afërsisht prej 3 m. Ndërsa në brendësi të saj ka një qemer të vogël, me lartësi rreth 2 m dhe me gjatësi 1.4 m. Ura e Zotos është formën e harkuar.

Book your vacations

Adresa

GHHX+342, Vithkuq, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose