Natyrë

Ura e Niçës

Vlerësime 0

Ura ndodhet mbi lumin e Niçës, në Pogradec. Ura daton në shek.XVIII. Ura e Niçës i është nënshtruar rikostruksionit, kryesisht të ndërhyrjeve konsoliduese dhe restauruese.

Book your vacations

Adresa

Lekaj (Osnat), Dardhas, Bashkia Pogradec

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose