Natyrë

Ura e Leshnicës së Poshtme

Vlerësime 0

Ura e Leshnicës së Poshtme ndodhet në Dhivër, të Sarandës.

Ura i është nënshtruar restaurimit i cili konsiston në mirëmbajtjen, konsolidimin dhe pastrimin e saj. Gjithashtu punimet janë kryer edhe në muraturë nëpërmjet plotësimit të fugave, vendosjen e gabionave, për mbrojtjen e shpatullave të urës nga rryma e lumit si dhe restaurimin e  kalldrëmit të urës.

Book your vacations

Adresa

Old Leshnica Bridge, Cerkovicë, Dhivër

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose