Natyrë

Syri i Gjonit në Malësinë e Madhe

Vlerësime 0

Syri i Gjonit ndodhet në Malësinë e Madhe, Shkodër. Ai është Monument Natyre, pjesë e zonave të mbrojtura. Syri është një atraksion mjaft i veçantë turistik, me ujin që vjen nga bjeshkët dhe grumbullohet ,në këtë sy. Pamja që të ofron është një mrekulli e natyrës. Ngjyrat e ndezura të së kaltrës së ujit ndërthuren me ato të gjelbrat e fushave përreth. Për turistët e natyrës ky është vendi ideal në çdo periudhë të vitit. Syri i Gjonit mbetet për tu vizituar për pamjen e paqtë, mundësitë e mëdha për të pushuar qetësisht, mbi ujin, mbi barin e njomë, mbi natyrën e mrekullueshme.

Book your vacations

Adresa

5F37+8FJ, Grudë-Fushë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose